Aamuyön hevostila

Kesäleirit

Kiitos kaikille leiriläisille ja avustajilla.

Leirikesä muistoja

Olipa kerran pieni hevostila. Sen nimi oli Aamuyön Hevostila.

Ponien nimet olivat: Bella, Elli, Lypy, Maxi, Safiiri, Korkki, Giovanni ja Cornelius. Hevoset olivat: Bir Bana ja Viksu. Eija veti tallitytön roolia siivoamalla karsinoita ja auttamaan muistamaan oman hoitoponin ruuat! Pirkko taas teki maailman parhaimmat ruuat! Mari ja Jutta viihdyttivät leiriläisiä. Tiia taas oli johtaja. Virve opetti nuoria oppilaita! Tule sinäkin käymään!

Kiitos Alice tarinasta.

Leirien sisältö ja aikataulu

Kesän leireille saavutaan maanantai aamuna klo 9.30 ja leiri loppuu torstaina klo 16.00. Leiri nro 3. loppuu keskiviikkona klo: 18.00. Leireille on mahdollisuus saapua myös sunnuntai iltana.

Yleisleireillä ratsastamme yht. 2h päivässä; koulua ja esteitä, opiskelemme sopivasti teoriaa ja touhuamme ponien kanssa kaikenlaista mukavaa. Leirin lopuksi pidämme toiveiden mukaan ponitehtäväkisan, agility- tai estekisan. Painoraja 45 kg ja pituusraja 155 cm.

Ajoleirillä ajamme noin 2h päivässä; maastossa ja kentällä tehtäväajoa, opiskelemme sopivasti teoriaa ja touhuamme ponien kanssa kaikenlaista mukavaa. Leirin lopuksi pidämme toiveiden mukaan ponien ajokilpailut.            Ei paino- eikä pituusrajaa.

Teemme leireillä erilliset ryhmät aloittelijoille ja kokeneemmille. Aloittelijoiden ryhmä soveltuu lapsille / nuorille, jotka vasta aloittelevat hevos- / poniharrastusta, eivätkä ole olleet hevosten / ponien kanssa aikaisemmin. Kokeneempien ryhmä soveltuu lapsille/ nuorille, jotka ovat jo olleet hevosten/ponien parissa ja käsitelleet niitä.

Kaikki leirit sisältävät:

 • kotiruokaa reilusti ja hyvät majoitustilat,
 • hoitoponin,
 • varustehuoltoa,
 • ponien kauneuskilpailut,
 • leirikasteen ja kisan ruusukkeineen,
 • mukavaa yhdessäoloa leiriläisten ja ponien kanssa,
 • tapaturmavakuutuksen,
 • ammattitaitoisen henkilökunnan.

Leireillä on leirikioski, mahdollisuus uida ja ohjattua vapaa-ajan ohjelmaa, mm. pelejä ja leikkejä. Leireille mahtuu 12 leiriläistä, myös pojat ovat tervetulleita. Leiriläiset majoittuvat siisteissä leirihuoneissa, joissa on kaikille sängyt patjoineen. Pojille on oma leirihuone.

Leirin voi käydä myös päiväleirinä.

Leiriavustajina toimivat: Aino Huikko, Ada-Lumia Jermoranta, Henna Rantanen, Lotta Lindeman.

Tule viettämään hauska kesäleiri kanssamme.

Leirihinnasto

Kesän 2022 leirit

 1. Yleisleiri ma-to, 4 vrk 6.6.-9.6., 320 €, TÄYNNÄ
 2. Yleisleiri ma-to, 4 vrk 13.6.-16.6., 320 €, TÄYNNÄ
 3. Yleisleiri ma-ke, 3 vrk 20.6.-22.6., 260 €, TÄYNNÄ
 4. Ajoleiri ma-ke, 3vrk   27.6.-29.6., 260 €, PERUTTU 

Hinnat sisältävät 10 % arvonlisäveroa ja varausmaksun 80 €.

Varaus

Soita ja varaa paikkasi ajoissa. Varausmaksu on 80 €, sen maksamalla varmistaa paikkansa leirillä ja loppu leirimaksu maksetaan viikko ennen leirin alkua tilille. Varausmaksua ei palauteta. Jokaiselle leiriläiselle lähetämme leirikirjeen ja varausmaksu pankkisiirron.

Varauksen voitte tehdä Tiialle lomakkeella sähköpostitse tai puhelimella.

TERVETULOA LEIREILLEMME!

Ratsastustoiminta

Ponit ovat muuttaneet Suortiaisen Tilan Ratsutallille Jämsän Himokseen.

Täyshoitopaikat

Tällä hetkellä emme ota hoitoon hevosia/poneja.

Share This