Aamuyön hevostila

Esittely
Aamuyön Hevostila

Tutustu tilaan

Aamuyön Hevostila sijaitsee Keski-Suomessa, Jyväskylässä Korpilahden, Saakoskella, 9-tien tuntumassa. Jyväskylästä 37 km ja Jämsästä 20 km, kauniin Painaanjärven tuntumassa. Tilan osoite on Painaantie 125 hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linkkipysäkit 100 m:n etäisyydellä.

Hevostilaa hoitaa ammattitaitoinen hevosenvalmentajan tutkinnon suorittanut, hevosten parissa ja raviohjastajana jo vuodesta 1995 touhunnut Tiia Vilen-Siltala.

Hevostilaan kuuluu 100 m² asuinrakennus, vuonna 2002 valmistunut 13 hevosen talli. Aittoja on kaksi. Ja poneilla on pihatto. Keväällä 2005 valmistui heinätalli ja majoitustilat: kaksi kuuden hengen huonetta sängyt patjoineen, suihku ja wc, jääkaappi sekä mikro, jonne leiriläisten on hyvä majoittua. Päärakennuksen yläkerrassa on kaksi huonetta, joissa on 3 sänkyä/huone. 2006 valmistui uusi iso ratsastuskenttä valoineen. Pihapiirissä on mukavasti tilaa temmeltää. Talon ja tallin ympärillä on 15 ha metsään rajoittuvaa peltoa, jossa sijaitsevat tilavat tarhat. 1 km etäisyydellä sijaitsee Korpilahden Ratsastajien ratsastuskenttä esteineen ja maastoesterata.

Tallissamme asustelee lauma omia shetlanninponeja ja muutama oma suomenhevonen. Heppojen esittelyn löydät Tallin asukkaat-sivulta.

Tervetuloa Aamuyön Hevostilalle. Terveisin

Tiia ja Jarno

Aamuyön Hevostila
Tiia Vilen-Siltala
Tiia Vilen-Siltala

Tiia Vilen-Siltala

Hevosvalmentaja

  • Syntynyt 1975 Jämsänkoskella.
  • Horoskooppi: Vaaka.
  • Tasapainoinen, luotettava, rauhallinen, ihmisten kanssa toimeentuleva ja hevosalalta paljon kokemusta saannut.
  • Ohjastanut ravikilpailuissa 248 starttia.
  • Hygieniapassi on suoritettu vuonna 2003.
  • EA-kurssi suoritetaan kahden vuoden välein ja alkusammutuskurssi suoritettu 2009.
  • Perheeseen kuuluu aviomies Jarno (s.1969), 2 poikaa ja tyttö: Topi (s.1998), Osmo (s.2003) ja Aino (s.2007).

Aamuyön Hevostilan tuotteita

Aamuyön hevostilan tuotteita

Aamuyön Hevostilalla on myynnissä myös t-paitoja, colitseja, takkeja, pipoja, lippiksiä, tuubihuiveja ja kypäräkasseja. Voit tutustua ja ostaa tuotteita tilalta.

Ratsastustoiminta

Ponit ovat muuttaneet Suortiaisen Tilan Ratsutallille Jämsän Himokseen.

Täyshoitopaikat

Tällä hetkellä emme ota hoitoon hevosia/poneja.

Share This